Voor een relatie in Amsterdam hebben wij een appartement voorzien van een compleet handgemaakt interieur.

View the embedded image gallery online at:
http://albertpotze-interieurbouw.nl/projecten#sigProId69f96d0c38

 

Voor Zorggroep Almere hebben wij afsluitbare kasten gemaakt in onze werkplaats. Deze zijn vervolgens geplaatst bij hun bewoners.

View the embedded image gallery online at:
http://albertpotze-interieurbouw.nl/projecten#sigProId037253c256

 

Bij kantoorinrichter Datas te Groningen is een display gebouwd in hoogglans wit voor het tentoonstellen van de bureaustoelen van het merk ViaSit. In dit display staan stoelen van dit merk in lijn opgesteld om te testen. In het midden van dit display zijn alle te kiezen stoffen op fraaie en duidelijke wijze zichtbaar.

View the embedded image gallery online at:
http://albertpotze-interieurbouw.nl/projecten#sigProId13164bd56b

Voor Podotherapie Groningen is een balie op maar gemaakt in de entree ter ontvangst van klanten en als werkplek voor de receptioniste. Hiervoor een is een nis gebouwd voor de koffiemachine en benodigdheden alsmede een bijpassende kast achter de balie voor fax en printer.

View the embedded image gallery online at:
http://albertpotze-interieurbouw.nl/projecten#sigProId8c184bc8a8

In verpleeghuis Old Wolde (onderdeel van Oosterlengte), is op de afdeling een keuken geplaatst, die in overleg met de gebruikers is ontworpen voor een zo gunstig mogelijk bedieningsgemak en passend bij het interieur.

View the embedded image gallery online at:
http://albertpotze-interieurbouw.nl/projecten#sigProId419112e21c

Voor een klant in de buurt van Groningen hebben wij het interieur op maat mogen maken.

Zo zijn hier:

  • inbouwkasten gemaakt voor opslag van diverse materialen
  • Audio en video verdekt achter klapdeuren,
  • Schuifwand in slaapkamer
  • Bed-ombouw met bureau
  • Kantoorruimte met ruim werkblad
  • Was-droog combinatie verdekt achter schuifwand

View the embedded image gallery online at:
http://albertpotze-interieurbouw.nl/projecten#sigProIdcc25b13b27

Voor de herenkledingzaak van Rick Moorman "House of Men" te Amsterdam Zuid, heeft Albert Potze Interieurbouw een podium gebouwd in de vorm van een kooi. Deze kooi staat centraal en als blikvanger in de zaak.

Voor meer informatie en meerdere sfeerimpressies www.rickmoorman.nl

View the embedded image gallery online at:
http://albertpotze-interieurbouw.nl/projecten#sigProIdf12eb2204a

Voor een vestiging van Zorggroep Almere is een grote balie gemaakt in de ontvangstruimte welke is opgebouwd uit delen die door hergebruik uit een andere vestiging zijn verkregen. Hierbij zijn delen nieuw toegevoegd en veel creativiteit om een passend geheel te verkrijgen. Hieruit is ook de spreekkamer van hetzelfde materiaal voorzien van een bureauopstelling.

View the embedded image gallery online at:
http://albertpotze-interieurbouw.nl/projecten#sigProId6a9aa933be

Voor een vestiging van Zorggroep Almere is de balie gemodificeerd, waarbij extra doorvoeren zijn gemaakt voor bekabeling van monitoren, labelprinters en barcodelezers. Dit om het toenemende aantal kabels via een doorvoer te beperken. Ook is hier een "privéscherm" geplaatst op en aan de balie.

View the embedded image gallery online at:
http://albertpotze-interieurbouw.nl/projecten#sigProId302ce4d2a4

Voor Zorggroep Almere hebben we bij een bestaande vestiging enkele aanpassingen gemaakt in het interieur.

Zo is er een rond blad gemaakt midden in de ontvangstruimte rond om een dragende kolom.
Daarnaast is het "privéscherm" gemodificeerd door deze te vergroten tot een groter geheel.Een rolstelling is gedemonteerd en gemodificeerd  en elders in de apotheek teruggeplaatst.

View the embedded image gallery online at:
http://albertpotze-interieurbouw.nl/projecten#sigProIdd496467171

Bij de vestiging in Duivendrecht, wat tot dezelfde Apotheekgroep behoort, is de rolstelling gedemonteerd, gemodificeerd en vervolgens opnieuw opgebouwd in Diemen. Daarnaast is de uitvoertrechter van de medicatierobot verbeterd, waardoor deze niet verstopt/vastloopt of juist door snelheid over de balie heen slaan.

View the embedded image gallery online at:
http://albertpotze-interieurbouw.nl/projecten#sigProId4be127e00f

Deze vestiging van de Diemer Apotheekgroep is in zijn geheel verbouwd. Voor deze verbouwing is het gehele interieur gedemonteerd, hiervan zijn delen voor hergebruik gemodificeerd, samenstelling aangepast en na de verbouw gemonteerd. Daarnaast is ook het kantoormeubilair door Albert Potze Interieurbouw geleverd.

View the embedded image gallery online at:
http://albertpotze-interieurbouw.nl/projecten#sigProId08ddb554bc

Doordat printers in een werkplek veel ruimte in beslag nemen, en deze op een werkblad voor gebruikt vaak te hoog geplaatst zijn en ergonomisch niet prettig werkt, hebben we voor Apotheek Sassenheim de bureauopstellingen gemodificeerd. Er zijn uitsparingen in het werkblad gemaakt en de onderliggende kasten passend gemaakt voor het plaatsen van de printers. Hierdoor is de uitvoer van het papier op werkhoogte en passen deze in het geheel zonder dat het als obstakel wordt gezien.

View the embedded image gallery online at:
http://albertpotze-interieurbouw.nl/projecten#sigProIdf06d7dfacf

Het gebeurt steeds vaker dat een apotheek kiest voor een Pharma-self automaat. Hiermee kunnen patiënten op een zelfgekozen tijdstip buiten openingstijden hun medicatie afhalen uit een beveiligde automaat. Dit vergt vaak een behoordlijke bouwkundige aanpassing in gevel of ontvangstruimte alsmede een meubelaanpassing. Bij Zuiderpark Apotheek heeft Albert Potze Interieurbouw een gevelaanpassing gedaan door een nieuwe pui te plaatsen waarachter de automaat is geplaatst. Tevens is aan de binnenzijde een nieuwe kozijn gemaakt dat de ruimte opdeelt en een nieuw vertrek creëert.

Op de verdiepingsvloer is een SMART-FILLING tafel geplaatst alsmede stellingen en kasten aangebracht.

View the embedded image gallery online at:
http://albertpotze-interieurbouw.nl/projecten#sigProId7c4f5f8f3b

Hier is een SMART-FILLING tafel geplaatst, die precies in dezelfde kleurstelling past als het geplaatste meubilair wat reeds 15 jaar in gebruik is. Ook is hier een verrijdbaar tafeltje bijgemaakt in dezelfde stijl. Voor deze klant is ook een volledige servicebeurt aan de WILLACH ladesystemen uitgevoerd.

View the embedded image gallery online at:
http://albertpotze-interieurbouw.nl/projecten#sigProIdd20f123899

In deze vestiging is de balie door Albert Potze Interieurbouw met 150cm verlengd, in dezelfde kleur en met hetzelfde materiaal als 12 jaar geleden toen deze nieuw is bijgebouwd. Tevens zijn hier de bladranden geschuurd en opnieuw gelakt en een tweetal vitrines aangepast aan de kleur van de balie. Voor de kinderen is een speelhoekje gemaakt die qua kleurstelling is aangepast bij het interieur.

View the embedded image gallery online at:
http://albertpotze-interieurbouw.nl/projecten#sigProId35343e0e81

Voor locatie Leens is een uitdeelpost omgebouwd tot apotheek. Hiervoor is het gehele interieur gebouwd en geplaatst door Albert Potze Interieurbouw.

Voor een spreekruimte zijn scheidingswanden geplaatst en verder opgetrokken met een glazen afwerking. Het totale schilderwerk is door ons verzorgd.
De kinderhoek is geïnspireerd op het werk van kunstschilder Ahtem (www.ahtem.nl). Het schilderij is een openingsgeschenk wat hier een prachtig en persoonlijk geheel van maakt.

View the embedded image gallery online at:
http://albertpotze-interieurbouw.nl/projecten#sigProId01b921ee4d

Voor de vestiging van Prenger-Hoekman gevestigd in verzorgingstehuis Oldwolde te Winschoten, heeft Albert Pozte Interieurbouw een balie geplaatst met modulaire opbouw. Hierdoor is het mogelijk om bij drukke perioden een tweede werkplek achter deze balie te plaatsen. Voor nu een werkplek die naar eigen zin en handzaamheid kan worden aangepast.

View the embedded image gallery online at:
http://albertpotze-interieurbouw.nl/projecten#sigProIde772d0090e

Voor verpleegcentrum Akkerheem, wat tot de zorginstelling Oosterlengte behoort is op alle afdelingen een bureau/medicijn unit geleverd en geplaatst. Daarnaast is er op de afdelingen in de wasruimte een verhoging gemaakt voor de was- en droogautomaten. Hierdoor wordt een ergonomisch verantwoorde opstelling gecreëerd en werkt het een stuk plezieriger.

In een afgesloten ruimte is een kastenwand gemaakt met roldeuren voor opslag van medische materialen.

View the embedded image gallery online at:
http://albertpotze-interieurbouw.nl/projecten#sigProId8386afaa52

In een penthouse in Naarden hebben wij het gehele interieur gemaakt en geleverd. Hier zijn bijvoorbeeld de gehele keuken, kasten, bureauopstelling, achterwand in slaapkamer (met led verlichting) etc gemaakt. Alle materialen zijn in onze werkplaats getekend en gemaakt. Vervolgens zijn deze in delen getransporteerd en gemonteerd op locatie.

View the embedded image gallery online at:
http://albertpotze-interieurbouw.nl/projecten#sigProIdcd1bd1d584